2020. már 25.

Tinipopsztár dalát dolgozta fel a Green Day frontembere

írta: tothjutka
Tinipopsztár dalát dolgozta fel a Green Day frontembere

Meglepő dalt, az amerikai tinipopsztár, Tiffany 1987-es világslágerét, az I Think We’re Alone Now című dalt dolgozta fel a Green Day frontembere, Billie Joe Armstrong.

blillie.jpeg

A koronavírus-helyzet miatt otthon lévő Billie Joe Armstrong a hálószobájában rögzítette az I Think We’re Alone Now (Azt hiszem, egyedül vagyunk) című dal feldolgozását, amely a jelenlegi helyzetben egészen új értelmezést kapott. A dalt Ritchie Cordell írta, és először 1967-ben Tommy James &The Shondells adta elő, majd az akkor 16 éves tinipopsztár, Tiffany Darwish előadásában vált világslágerré 1987-ben. A Green Day frontembere úgy fogalmazott a YouTube-videó alatt:
-„Miközben mindannyian karanténban vagyunk, azokra a dolgokra szeretnék reflektálni, amik az én életemben a legfontosabbak: a család, a barátok és persze a zene. Úgy éreztem, hogy ha már elszigeteltségben kell töltenünk az időt, akkor ezt megtehetnénk úgy is, hogy együtt vagyunk egyedül”.

A Green Day az elsők között törölte a fellépéseit és a turnéját a koronavírus miatt. A rockzenekar Father of All…című új nagylemeze a múlt hónapban jelent meg.

 

Szólj hozzá

Hírek Green Day Tiffany Billie Joe Armstrong