Fülesbagoly

Lemezt ad ki a Stranger Things egyik szereplője

2020. március 22. - tothjutka

Június közepén jelenik meg a Stranger Things tévésorozat egyik fiatal sztárja, Maya Hawke Blush című bemutatkozó lemeze. Az első videóklipet viszont már meg lehet nézni.

maya_h.jpg

Maya Hawke – mellesleg Uma Thurman és Ethan Hawke világhírű színészek gyermeke –, aki Robin Buckley szerepét játssza a Stranger Things című tévésorozatban bejelentette, hogy június 19-én jelenik meg az első nagylemeze Blush címmel. A fiatal színésznő tavaly már közzétette a To Love a Boy és a Stay Open című dalokat, most pedig a By Myself című szerzeményhez készült videóklipet hozta nyilvánosságra. A klipet Amanda Kramer rendezte.

A Blush című lemez dalszövegeit Maya Hawke írta, a zenét pedig Jesse Harris szerezte. Az énekes-színésznő elmondta: „Az én olvasatomban a Blush titkos üzenetek gyűjteménye, és rejtett kommunikáció az életemben szerepet játszó emberekkel”. A Be Myself című dalról pedig azt mondta: „Ez egy titkos üzenet saját magamnak, és remélem, hogy egy napon meg is kapom. A dal általánosságban arról szól, ahogyan megpróbáljuk a saját magunkkal kapcsolatos ötleteinket másokra kivetíteni”.

Maya Hawke a lemezeladáshoz kapcsolódó, merchandisingból származó bevételeket jótékony célra, a New York-i Élelmiszerbank számára ajánlotta fel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3715544084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása