Fülesbagoly

Koncertturnéra indul tavasszal a Joker filmzenéje

2020. február 04. - Bagolyhír

Világkörüli koncertturnéra indul tavasszal a Joker filmzenéje. Todd Pillipps képregényfilmje 11 Oscar-jelölést kapott, köztük a Hildur Gudnadóttir által komponált filmzene is esélyes a díjra.

joker.jpg

A Joaquin Phoenix főszereplésével forgatott rendhagyó, sötét tónusú képregényfilm a mozikban is átütő sikert aratott, globális bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt (304 milliárd forint). A Warner Bros. produkciójának filmzenéjét élő koncertsorozaton akarják bemutatni. A szimfonikus zenekar kíséretével szervezett turné első állomása április 30-án Londonban lesz. Júliusig több fellépést is tartanak Nagy-Britanniában, majd további európai és más nemzetközi állomásokat is terveznek - számolt be róla kedden a deadline.com hollywoodi hírportál. Hildur Gudnadóttir izlandi zeneszerző Joker-filmzenéje az idei díjszezonban már elnyerte a Golden Globe-díjat és a BAFTA-díjat is. Az amerikai filmakadémia vasárnapi díjátadó gáláján is a nagy esélyesek között tartják számon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2515455018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása