Fülesbagoly

Két év után újra itt egy Belmondo-dal

2019. november 12. - Bagolyhír

A Belmondo 2 év óta először jelentkezik új dallal. Az utóbbi időszakban a több együttműködésre, nagyobb eseményekre való zenekari felkészülés - ha csak egy időre is, de - elterelte a zenekar figyelmét az új önálló album rögzítéséről. Októberben azonban végre új lendületet vett a következő sorlemez megvalósítása.

2_1_1.jpg

A Látja, milyen bátor című szám és videoklip jelzi a jelenleg is készülő új Belmondo anyag irányát. Akár lírai, akár harapósabb hangulatú egy-egy friss dal, a 2019-es újdonságokhoz készült első klip nyersessége és természetessége a lemezen szereplő minden mű fő jellegzetessége marad - tudtuk meg Czutor Zoltántól, a Belmondo énekes-gitárosától. És akkor lássuk a videót!

A Belmondo legközelebb november 15-én, pénteken koncertezk Budapesten, a Klauzál Gábor Művelődési Központban, ahol a saját dalok mellett sok Beatles-szerzeményt is előadnak. tovább infó az eseményben

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7415303292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása