Fülesbagoly

Osztálykirándulást szervez az AWS

2019. január 18. - Bagolyhír

A Dal tavalyi győztese különbuszt indít Budapestről a január 25-i békéscsabai koncertjére, hogy a rajongók velük tarthassanak a buliba. Időközben az Akvárium Klubos koncertjük elővételesen teltházas lett.

aws_foto_mtva-kaszner_nikolett_1.jpg

A buszos túra a Népligettől indul, és 2 ezer forintba kerül. Elkerülvén az idejekorán bekövetkezendő ordenáré állapotokat a szervezők azt kérik, hogy a járművön senki se fogyasszon alkoholt. További infót itt találsz.
Az AWS egyébként elég nagy menetben van.  A Down for Whateverrel és a USEME-val közös turnéjukon négyből három koncert teltházas volt eddig, a következő miskolci is az lesz, az Akvárium Nagy Hallos szintén. 
Ha van egy jó rockbandád, és még bírod is az AWS zenéjét, akkor ajánljuk figyelmedbe a napokban meghirdetett Fülesbagoly Tehetségkutatót, ahol - sok más mellett - előzenekarozást is lehet nyerni előttük. /Fotó: Kaszner Nikolett, MTVA/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr114570916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása