Fülesbagoly

Chester Bennington hangja visszatért a síron túlról

2019. január 10. - tothjutka

Halála előtt néhány hónappal a Linkin Park frontembere, Chester Bennington közreműködött a Lamb of God gitárosa, Mark Morton lemezén, amely márciusban jelenik meg. A közös dalt a napokban tették közkinccsé.

bennington-morton.jpg

Chester Bennington, a Linkin Park frontembere 2017 tavaszán közreműködött Mark Morton, a Lamb of God gitárosának lemezén, és felénekelte a Cross Off című dalt. A jelenlegi ismeretek szerint ez volt Chester Bennington utolsó stúdiófelvétele, mielőtt pár hónappal később, 2017 júliusában önkezével véget vetett az életének. A közös dalhoz készült szövegvideót a napokban hozták nyilvánosságra, és hivatalosan márciusban jelenik meg Mark Morton Anesthetic című albumán. A dalt Morton, Bennington, Jake Oni és Josh Wilbur producer írták, basszuson és dobokon pedig a Trivium tagjai, Paolo Gregoletto és Alex Bent közreműködtek.

Mark Morton azt mondta a Metal Hammernek adott interjújában, hogy lenyűgözte őt Chester Bennington munkamorálja: - „Elképesztően kreatív lökést adott, mert sok ötlete volt, amikor megérkezett a stúdióba. Én csak annyit tudtam kinyögni, hogy „wow”. Mondta, hogy nagyon tetszik neki a dal és beszéltünk is néha, de nem igazán lógtam együtt Chesterrel azelőtt, hogy elkezdtük volna a közös munkát. Meglepődtem azon, hogy egy ilyen szintű fickó, aki a karrierje és a hírneve csúcsán van, ennyire alázatosan és elkötelezetten vetette bele magát a munkába. Úgy kezelte ezt a dalt, mintha ez is egy Linkin Park-szám lenne”- mondta Mark Morton.

A Lamb of God gitárosának lemezén Chester Bannington mellett még sok kiváló zenész közreműködik, például Jacoby Shaddix, a Papa Roach zenekar frontembere, Chuck Billy, a Testament énekese vagy éppen Myles Kennedy, aki jelenleg a Conspirators zenekarral Slash alkotótársa. Az Anesthetic című lemez a tervek szerint március 1-jén jelenik meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3114554158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása