Fülesbagoly

Szigetes sztárfellépők gitárjaira lehet licitálni

2018. december 21. - Bagolyhír

A Sziget Fesztivál idei fellépői által dedikált gitárokra lehet licitálni a Chartiybuzz.com oldalon; a befolyt összeggel a Superar Zeneművészeti Alapítvány munkáját támogatják.

damon.jpg

A hat gitárt a Mumford & Sons, Damon Albarn (Gorillaz - képünkön), az Arctic Monkeys, Lana Del Rey, Shawn Mendes és Liam Gallagher aláírásával bocsátják árverésre - közölte a Sziget Kulturális Szervezőiroda pénteken az MTI-vel. Mint írják, a nemzetközi szinten működő Superar program a magas művészi színvonalú, közös zenélés eszközein keresztül inspirálja a programban résztvevő gyermekeket, különös tekintettel azokra, akik környezetükből adódóan nem jutnak hasonló lehetőségekhez. A Superar a résztvevők számára ingyenes közösségi zeneoktatás keretén belül arra törekszik, hogy párbeszédet alakítson ki különböző társadalmi csoportok között, hozzájárulva egy egyenlőbb esélyeket biztosító társadalom létrejöttéhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8914505966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása