Fülesbagoly

Szelfi videóklipet készített a Budapest Voices

2018. november 26. - Bagolyhír

A főváros főbb nevezetességein forgatott klipet a Budapest Voices a Zazie az ágyban című Emil.Rulez! átdolgozásához. Az együttes tagjai bejárták a tereket, hidakat, a Gellért-hegyet valamit Budapest egyéb szép pontjait, és szelfizve előadták a dalt. A végeredmény egy pörgős, vidám videóklip lett.

budapestvoices2017_1.jpg

A Zazie az ágyban átdolgozás a Budapest Voices Kislemezének egyik dala. A kislemez szó szerint értendő, ugyanis egy 8 centiméter átmérőjű mini CD-n hallható az EmilRuleZ! átirat egy Generál (Könnyű álmot hozzon az éj) és egy saját szám (Éld át a csodát!) társaságában. A disk ráadásul bele van csomagolva kézzel készített karácsonyfa-díszbe.

budapestvoices_fengyaou.jpgA Budapest Voices legközelebb a fővárosban, a Marczibányi Téri Művelődési Központban hallható, ahol dupla újévi nagykoncertet adnak. A fellépések január 4-én és 5-én lesznek, és a két est repertoárja - nem teljesen – különbözik egymástól.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1314394846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása