Fülesbagoly

Üt a Bin-Jip új dala

2018. október 15. - Bagolyhír

Nagyon úgy tűnik, hogy a tagcseréken átesett Bin-Jip új erőre kapott. Legalábbis erre utal a friss, Make me feel című daluk, ami egy elég patent acid jazz tétel. Videó is készült hozzá, mutatjuk.

bin_jip_live.jpg

Arról már írtunk másfél hónapja, hogy a Bin-Jip személyi változásokon esett át. Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint még 2017. tavaszán lépett ki a csapatból, Andrew J zenei producer pedig nemrég hat fősre duzzasztotta az együttest. A formáció szeptember közepén mutatkozott be a Dürer Kert színpadán, most pedig egy új dalt pattintottak ki a Facebook-oldalukra. Nagyon kellemes darab, mutatjuk:

Ha beütött a cucc, rögtön meg is hallgathatod élőben, október 17-én, szerdán ugyanis Budapesten, az Instantban zenél a Bin-Jip.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2514303131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása