Fülesbagoly

Parkolóban adott meglepetéskoncertet a Foo Fighters

2018. augusztus 28. - tothjutka

Meglepetéskoncertet adott Los Angelesben, a Hollywood Palladium parkolójában a Foo Fighters. A bulin a Queen dobosa, Roger Taylor is közreműködött.


foo_4.jpg

A beszámolók szerint a vasárnapi pop up koncerten a Foo Fighters dobosa, Taylor Hawkins feldolgozásokat játszó bandája, a Chevy Metal lépett elsőként színpadra a világhírű koncerthelyszín, a Los Angeles-i Sunset Boulevardon található Hollywood Palladium parkolójában, ezért mindenki azt hitte, hogy ez az ő meglepetésbulijuk lesz. A koncertjük közben azonban szépen sorban jöttek a többiek….. A Chevy Metal eljátszotta például az Under Pressure című klasszikus Queen-számot is, amelyben maga Roger Taylor, a Queen dobosa is részt vett vendégművészként.

Később színtén vendégként lépett a színpadra a Foo Fighters két tagja, Chris Shifflet és Pat Smear, majd a Foo dobosa, Taylor Hawkins megkérdezte a közönséget: „Van még egy különleges vendégünk, kitaláljátok, ki lehet az?”

Természetesen Dave Grohl volt a vendég, aki a Chevy Metal és a Foo Fighters tagjaival előadta a Faces „Stay With Me” című slágerének feldolgozását. Ezután az immáron teljes Foo Fighters-legénység átvette az irányítást, és belecsapott a „White Limo” című számba.

Dave Grohl a meglepetéskoncert közben köszöntötte az összegyűlt tömeget, vagyis a Foo Fighter legfanatikusabb rajongóit, majd elmagyarázta, hogy a banda néhány kevésbé ismert dalt fog előadni. Egészen pontosan kilenc olyan különlegességet, amelyeket évek óta nem játszottak egyetlen koncerten sem. A végére azonban odabiggyesztették az „Everlong” című klasszikus slágerüket.

A Chevy Metal koncertje végén úgy konferálták fel David Grohlt és a Foo Fighters, hogy „a színpadon a Holy Shits”. (Ezt a nevet egyébként félórával a buli és a kapunyitás előtt a Foo Fighters is kommunikálta a Facebook oldalán, szóval érdemes ezentúl a Holy Shits fellépéseit is figyelni – a szerk.)

A Foo Fighters meglepetéskoncertje egyébként egyfajta bemelegítő buli volt a közelgő CalJam fesztivál előtt. A kaliforniai San Bernardinóban elképesztő line up várja a vendégeket, hiszen október 6-án a Foo Fighters mellett koncertet ad például Iggy Pop, valamint a Garbage is, az előző napon pedig a Morrissey és Billy Idol is fellép.

A Foo Fighters egyébként jelenleg is turnézik a legutóbbi, Concrete and Gold című lemez anyagával. A turné utolsó állomása október 18-án Minessotában, St. Paul városában lesz.

A Foo Fighters a vasárnapi meglepetésbulin ezzel a setlisttel lépett fel:

1. “White Limo”
2. “Wattershed”
3. “Congregation”
4. “Gimme Stitches”
5. “Weenie Beenie”
6. “Low”
7. “Hey, Johnny Park!”
8. “Alone + Easy Target”
9. “New Way Home”
10. “Everlong”

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1114208059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Rocketfinger 2018.08.30. 17:27:28

Bocsi, a banda dobosa Taylor HAWKINS. Mindkétszer rosszul írtad a nevét.

Tóth Jutka 2018.08.30. 22:20:21

Valóban, köszönöm, hogy szóltál.Javítjuk!
süti beállítások módosítása