2018. júl 30.

Ezért vált el a Coldplay énekese

írta: Leirer Tímea
Ezért vált el a Coldplay énekese

Gwyneth Paltrow és a Coldplay énekese, Chris Martin 2014-ben jelentették be: hét év után elválnak útjaik. Négy év után az Oscar-díjas színésznő végre megszólalt és mesélt a szakításról, a kapcsolat bukásának okairól és a saját érzelmeiről.

gwyneth-paltrow-chris-martin-19832.jpg

Paltrow bevallotta, már az elejétől kezdve gondok voltak a kapcsolatukkal. Úgy véli, nagyon nehéz együtt élni és a közös terveket megvalósítani, ha két ilyen erős egyéniségről van szó, mint ő és Chris Martin. A színésznő azt mesélte, sokszor előfordult már a szerelmük hajnalán is, hogy nem akartak egymással találkozni, de még beszélni sem, annyira összevesztek valamin. A helyzet később sem javult, egyik fél sem engedett a saját véleményéből, így a probléma csak nőtt.

A New Musical Express kérdésére válaszolna a színésznő azt is elmondta, miért nem beszélt eddig válásról. „Sokáig azért nem beszéltem a szakítástól, mert tartottam tőle, hogy mit mondanak majd az emberek” - mondta Gwyneth Paltrow. – „Egy kívülálló nem biztos, hogy megérti, milyen érzés az, amikor boldogtalanná tesz, hogy tipródsz a saját terveid megvalósítása és a másikhoz való alkalmazkodás között. Velem ez történt és valami hasonlót élt át Chris is. Mindketten jó emberek vagyunk, de az utunk sajnos nem közös.”

A színésznő azt is bevallotta, a mai napig szereti Chris Martint, de nem tudja már elképzelni a közös életüket. „Túl sok volt a fájdalom és hatalmas a kudarc.” – mondta Paltrow. – „Viszont van két csodálatos gyerekünk, akiket együtt fogunk felnevelni. Chris nagyon jó apa, nagyon tisztelem ezért. Csak a jó tulajdonságait látom magam előtt, amikor rá gondolok. A gyerekekkel kapcsolatban sosem voltak vitáink, ebben a témában száz százalékig egyetértünk. Közösek a céljaink, bízom benne, hogy a legjobbat hozzuk majd ki belőlük.”

Szólj hozzá

Coldplay Hírek Gwyneth Paltrow Chris Marin