2018. máj 23.

Emlékszel Bochkor Gábor interjújára Slash-sel?

írta: matesas
Emlékszel Bochkor Gábor interjújára Slash-sel?

Az internet nem felejt, ezúttal Bochkor Gábor 26 évvel ezelőtt készített interjúja bukkant elő, a rádiós-tévés riporter a budapesti koncertjére készülő Guns N’ Roses gitárosával beszélgetett, Slash a kínos témákat érintő kérdésekre is válaszolt.

slash_4.jpg

A Guns N’ Roses Hungary mindig naprakész hírekkel jelentkezik kedvenc bandájukkal kapcsolatban, ezúttal azonban nem friss információkkal, hanem múltidézéssel rukkoltak elő. A G’N’R 26 esztendővel ezelőtt, 1992. május 22-én lépett fel a Népstadionban, a koncertet hatalmas várakozás előzte meg, e sorok szerzője is azon szerencsések közé tartozik, akik láthatták az ereje teljében lévő banda legendás fellépését.

slash-bocsi.jpg

Hogy a Guns-koncert mennyire a fókuszban volt, azt jól jellemzi, hogy Bochkor Gábor Chicagóba utazott, hogy interjút készítsen az együttes szólógitárosával, Slash-sel, a beszélgetést pedig leadta a köztévé. Bochkor egyáltalán nem volt szívbajos a kérdéseivel, kellemetlen témákat is érintett, így például a drogokhoz fűződő viszonyáról is faggatta Slash-t, aki egyáltalán nem szeppent meg, lazán, „csípőből” válaszolt. Az interjút itt megnézhetitek. Bochkor egyébként három évvel később, Cleveland-ben is elkapta a gitárost egy beszélgetésre, addigra a G’N’R már romokban hevert, ez az interjú sem elhanyagolandó, és mi sem fosztunk meg tőle titeket.

 

 

Szólj hozzá

hírek Slash Bochkor Gábor Guns n Roses