Fülesbagoly

DJ Lethal visszatért a Limp Bizkitbe

2018. március 19. - matesas

Jó hír a Limp Bizkit rajongóinak: úgy tűnik, hogy elsimultak az ellentétek, DJ Lethal ismét a fedélzeten! A „halálos lemezlovas” Új-Zélandon együtt lépett fel a zenekarral, DJ Lethal szűrét 2012-ben tették ki a Limp Bizkitből.dj-lethal.jpg

Hat éve viharos körülmények között távozott a Limp Bizkitből DJ Lethal, a banda állítólag a bulizási szokásai miatt dobta a lemezlovast, a válást hosszas, nyilvános szócsata követte. Később DJ Lethal elnézést kért a társaitól, de egészen mostanáig nem térhetett vissza a zenekarba. Szombaton azonban az új-zélandi Aucklandben már ő állt a keverőpult mögött, és a koncert utáni Twitter-bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy visszatérése hivatalos. Ez azt jelenti, hogy a magyar rajongók is viszontláthatják kedvencüket, hiszen a Bizkit fellép az idei Volt fesztiválon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8513752262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása