Fülesbagoly

Két adagban jönnek az új Pumpkins-dalok

2018. március 13. - matesas

Két, egyenként négy dalt tartalmazó EP kiadását tervezi a Smashing Pumpkins, az első számot májusban ismerhetjük meg. A legendás zenekar júliusban turnéra indul, európai kiruccanásról egyelőre nincs szó, de nagyon hosszú még az év.

smash.jpg

Billy Corgan, az újraalakult Smashing Pumpkins frontembere már korábban bejelentette, hogy nyolc új dalt készít a zenekar. Legfrisebb bejegyzéséből azonban már az is kiderül, hogy két, egyenként 4 dalt tartalmazó EB-ben gondolkodnak, az első számot pedig már májusban megismertetik a közönséggel.

A Pumpkins az eredeti felállásból egyedül D’Arcy Wretzky basszusgitárost nélkülözi. Júliusban indul „Shiny And Oh So Bright” turné, egyelőre 36 amerikai koncertdátummal. Azonban meglehetősen valószínűnek tűnik, hogy a zenekar ősszel vagy jövőre Európában is játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4113736654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása