Fülesbagoly

Jövőre elkészül az új Slipknot-lemez

2018. február 15. - matesas

Győzelem vagy bukás? Mindkettő benne van a pakliban, sőt, egyszerre is érvényesülhet a két verzió. A Slipknot legújabb lemeze az ígéretek szerint jövőre elkészül, de Corey Taylor énekes azt sem zárta ki, hogy ez lesz az utolsó felvonás.

slipknot_2.jpg

Miután Shawn „Clown” Crahan már több korábbi interjújában belengette, hogy a Slipknot gőzerővel dolgozik az új nagylemezen, végre megszólalt Corey Taylor, a zenekar frontembere is. Eddig ő nem erősítette meg az új anyagról szóló híreket, most viszont a Musik Universenek azt mondta, hogy már hat dal demoverzióját hallotta és elkezdett dolgozni a szövegeken. Corey szerint jövőre ki is jöhetnek az új anyaggal, amelynek szövegvilága nagyon sötét lesz.

Corey reagált arra is, hogy a Bohóc az utóbbi időben egyre többet beszél slipknotos karrierje lezárásáról. Taylor azt mondta, hogy ha Crahan távozik a bandából, akkor ő is követni fogja a példáját, hiszen elképzelhetetlennek tartja, hogy a zenekar eredetileg kitalált szerkezete megbomoljon és Crahan egyébként is az egyik legfontosabb eleme az őrült csapatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4713671970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása