Fülesbagoly

Elvonó után új dalban énekel Ivan Moody

2017. október 28. - matesas

Köztudott, hogy komoly alkoholproblémákkal küszködik Ivan Moody, a Five Finger Death Punch frontembere. Az énekes nyáron vonult bevonult az elvonóra, most pedig megjelent az első dal, amelyet kijövetele óta összedobott a bandával. five.jpg

„Egy gyógyintézményben vagyok, hogy kezeljék a függőségi problémáimat, amelyek az életem minden területére kihatnak. Szeretlek titeket és szeretem a bandámat... Ez a dolgom és nem tudom az életemet enélkül elképzelni. 100 százalékosan elkötelezett vagyok, hogy újra egészséges legyek és visszatérjek a színpadra” - írta még júliusban Moody, és úgy tűnik, hogy az énekes ezúttal tartja is a fogadalmát. A banda ismét dolgozik, decemberben kiadnak egy best of lemezt, amelyre két új dal is felkerül. Az egyik a „Trouble” című nóta, amelyet most meg is mutatunk nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5313111414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása