Fülesbagoly

A The Killers lenyomta a Foo Fighters-t

2017. szeptember 30. - RionaFbly

A The Killers új eladási rekordot döntött meg a Wonderful Wonderful albumával.

the_killers_toplista_lead_kep.jpg

Már több mint 14 éve, hogy a The Killers tagjai hangszert ragadtak, összeálltak egy bandává, és kiadták első dalukat, a Mr. Brightside-ot, mellyel azonnal belevésték nevüket a zenetörténelembe. Sikerük azóta is töretlen, hiszen alig, hogy egy hete megjelentették legújabb albumukat, a Wonderful Wonderful-t, máris az eladási listák élére tört. Talán nincs is min meglepődni, hiszen ez zsinórban már az ötödik korongjuk, amely azonnal átveszi a vezetést a toplistákon, így ők az elsők a világon, akik ezzel a teljesítménnyel büszkélkedhetnek. Ennek egyedül talán csak a Foo Fighters nem örül, akik így kénytelenek beérni a dobogó második fokával ezen a héten. A Las Vegas-i banda szeptember 22-én adta ki új albumát, amiből egy hét alatt hihetetlen mennyiség, több mint 52 ezer példány fogyott el valamilyen formában. A Wonderful Wonderful-ból lett adtak el a legtöbbet a héten az Egyesült Királyságban, ráadásul a bakelit verzió is szép számmal fogyott, és jelen pillanatban ott is az első helyen szerepelnek.

A The Killers a minap egy titkos, ingyenes “bemelegítő” koncertet is tartott Melbourne-ben, melyre 400 szerencsés rajongó nyerhetett jegyet. A banda egyébként jelenleg is turnén van, novemberben körbejárják Angliát is, hogy élőben is bemutathassák új albumukat.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1212914287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása