2017. aug 08.

Megrázó videót töltött fel magáról Sinead O’Connor

írta: Bagolyhír
Megrázó videót töltött fel magáról Sinead O’Connor

O’Connor 2014 óta nem adott ki új albumot, jelenleg New Jersey rosszabb környékén egy motelban él teljesen egyedül, és az orvosán kívül - aki egyébként szerinte a világ legkedvesebb embere - nincs senkije, egyedül ő tartja életben, ami, ahogy fogalmazott, szánalmas.

sinead.jpg

Az 50 éves ír származású énekesnő korábban már beszélt arról, hogy több mint egy évtizede bipoláris depresszióval és poszt traumatikus stresszel küzd. A múlt héten feltöltött videóban azt is megemlítette, hogy az elmúlt két évben folyamatosan öngyilkossági gondolatok kísértik, de elhatározta, hogy erős lesz, életben marad.

– Tudom, én csak egy vagyok a millió és millió ember közül, aki ezzel a betegséggel küzd - hangzik el a felvételen. O’Connor négy gyermek édesanyja de szerinte a családját egyáltalán nem érdekli, hogy mi van vele. Legutóbb akkor került nagyon mély pontra, mikor 13 éves fiának felügyeleti jogát is megvonták tőle. Még az Ír gyámhatóságot is megfenyegette, hogy megöli magát és halála csak és kizárólag az ő lelkükön fog száradni. Most azt reméli, hogy ez a videó valamilyen módon segítséget nyújt majd, ha nem is neki, de sorstársainak igen. A poszt megjelenése óta nagyon sokan, rajongók és hírességek egyaránt jelezték az énekesnőnek, hogy mellette állnak és támogatják. Az utóbbi időben sajnos egyre több zenész követ el öngyilkosságot, Chris Cornell májusban, Chester Bennington pedig július 20-án, Chris Cornell születésnapján vetett véget életének ugyan csak egy motelszobában. Itt nézhetitek meg Sinead O’Connor által feltöltött videót, de előre szólunk nem lesz könnyű.

Riona

Szólj hozzá

Hírek Sinead O’Connor