Fülesbagoly

Közös Iron Maiden - Judas Priest - Anthrax koncert lesz Budapesten?

2017. július 24. - matesas

Több külföldi internetes oldal is kész tényként kezeli, hogy az Iron Maiden jövőre Európa-turnéra indul a Judas Priest és az Anthrax társaságában. A hírek szerint június 3-án a Papp László Sportarénában muzsikál a három metallegenda.

maiden1.jpg

Többek között az Iron Maiden ügyeiben igen jól értesült maidenconcerts.it oldal közölte le a heavy metal élő isteneinek jövő évi turnékalendáriumát, amelyben június 3-át jelölték meg a budapesti koncert dátumaként. A három zenekar egyik oldalán sem szerepel infó az esetleges turnéról. A Fülesbagoly kereste a legnagyobb hazai koncertszervező, a Live Nation illetékesét, szerettük volna a hírt hivatalosan is megerősíttetni, egyelőre nem értük utol. Amint újabb információkkal rendelkezünk, frissítjük cikkünket. Addig is szorítunk, hogy a Legacy Of The Beast Tour 2018 valóban elérkezzen fővárosunkba.

maiden.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr812684833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása