Fülesbagoly

Hardcore lemezen dolgozik Mike Patton

2016. szeptember 06. - matesas

Ha a Hatebreed-nek Mike Patton volna az énekese, akkor én azt a zenét naponta háromszor hallgatnám meg, és ha csak két adagot kapnék a rendes adagomból, izzadás és remegés formájában jelentkeznének az elvonási tünetek. patton.jpg

Ugye, minden további nélkül el tudjuk képzelni, hogyan szólhat a feszes hardcore, amelyre Mike Patton üvölt, sikongat, morog, hörög, áriázik vagy egyszerűen csak énekel. A Faith No More frontemberének kreativitás és hangi adottságai a legszélesebb skálán mozognak, számtalan projektben bizonyította már, hogy nincsenek határok. A rengeteg kísérleti zene után azonban alighanem minden rajongója szívesen látná őt egy gitárcentrikus, húzós riffekkel operáló hardcore-banda vezetőjeként. Az álom könnyen valósággá válhat.

Patton egyik legrégebbi cimborája, a Mr. Bungle alapítótagjaként ismert Trey Spruance egy interjúban most elkottyintotta magát. Persze az is lehet, hogy szándékos a szivárogtatás, így próbálják felkorbácsolni a fanok érdeklődését és várakozását.

– Mike-nak van egy új hardcore zenekara, eléggé érdekesen hangzik - így hangzott a sejtelmes félmondat, a további részletek közlésétől Spruance elzárkózott.

A Patton-rajongók számára nyilván emlékezetesek a The Dillinger Escape Plan-nel készített dalok, egészen őrült számok, valósággal letépik az ember agyát. Mindazonáltal - ismerve Pattont - aligha várható egy hagyományos értelemben vett hardcore-anyag, szinte biztosra vehető, hogy a cucc tele lesz meglepetésekkel.

Irony Is A Dead Scene - The Dllinger Escape Plan feat. Mike Patton:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1111683097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása