Fülesbagoly

Itt az új Hiperkarma-dal

2016. július 08. - matesas

Másfél hete még csak a stúdiómunkálatokba hallgathattunk bele, most már azonban teljes egészében és letisztultságában meghallgathatjuk a Hiperkarma legújabb, Délibáb című dalát. Ötpercnyi esszenciális Karma, némileg erősebb hangsúlyt kapó gitárokkal.

hiperkarma_1.jpg

A Fülesbagoly a stúdiós felvétel után másfél hete úgy vélekedett: egy slágergyanús Hiperkarma-dal van készülőben. Most pedig, a teljes szám ismeretében bátran kijelenthetjük: a zenekar rajongói egészen biztosan nem fognak csalódni, ez egy nagyon klassz dal és a hozzá készült klip se kutya. Bérczesi Robi esetében nem is igen lehet kérdéses, hogy a szöveg talányos, ugyanakkor szép és hangulatos képek sorozatából tevődik össze. Az is nagyon karmás, hogy egy pozitív csengésű zenei alapra húzzák rá a néhol komor, vagy minimum kesernyés szöveget. Ugyanakkor feltűnő a zene telítettsége, és ennek rendkívül egyszerű a magyarázata, a számban hat zenész működik közre, a billentyűs és a két gitár az eddigieknél összetettebb hangzást biztosít. De minden további szónál többet ér, ha megmutatjuk a dalt, hiszen szeretjük, és nagyon várjuk a következő adagot. És persze mindenkit arra bíztatunk, hogy a holnap esti Budapest Park bulit ne hagyja ki, ott további új szerzemények mutatnak meg Robiék.


Hiperkarma - Délibáb
Bacsa Gyula - billentyűs hangszerek
Bérczesi Róbert - ének, gitár
Hamori Benedek - dob, vokál
Kis "Sztivi" Tibor - gitár
Varga Laca - basszusgitár
Zaják Péter - perka

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr448875070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása