Fülesbagoly

Csak humorizál a Tool énekese?

2016. március 17. - matesas

A Tool esetében sosem lehet tudni, hogy éppen hogyan állnak a dolgok. Nem csak formabontó, de egy roppant öntörvényű bandáról beszélünk, tehát az is nagy talány: mennyire komolyan vehetők az új album kapcsán furcsa megjegyzést elejtő énekes szavai.

tool.jpg

Három Grammy-díj, milliónyi rajongó, telt házas koncertek - a Tool ugyan mindig a saját útját járta, mégis hihetetlen magasságokba emelkedett. A progresszív metal Los Angeles-i nagyágyúi azonban tíz éve nem adtak ki stúdiólemezt, a közönség maximálisan kiéheztetett állapotban várja a „kinyilatkoztatást”. Azért használtam ezt a szót, mert a Tool rajongói vallják, hogy kedvenc együttesük nem pusztán zenével, hanem igazi átszellemüléssel, spirituális táplálékkal ajándékozza meg a hallgatót. És ezzel a megállapítással csak egyetérteni lehet.

Szóval a 10,000 Days 2006-os megjelenése óta nincs új anyag, ám a zenei szaksajtó biztosra veszi, hogy idén megszületik az új „Tool-bébi”. Na, erre most jön a frontember és mond egy olyat, amely minden Tool rajongó számára hervasztóan hathat.

– Találtunk egy közös alapot, ám úgy tűnik, nem tudunk továbblépni - közölte Maynard James Keenan.

Két verzió lehetséges. Keenan igazat beszélt, és a turnézáson kívül jelenleg nem képes többre a zenekar. A másik lehetőség, hogy csupán a fanyar humor szólt Keenanből, már rég zsebben a cucc, Toolék pedig jót nevetnek a markukban, hogy aztán az új lemezzel ismét a csúcs felé törjenek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr858489958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása