Fülesbagoly

Guns N Roses: Axl és Slash az új videóban

2016. január 21. - matesas

Tudjátok, mit? Nekem mégis egyre hevesebben dobog a szívem... Dilemmák ide vagy oda, azt akarom, hogy összeálljanak! És jöjjenek Budapestre! A rőt hajú karoljon bele a pulikutyába, szakadjon le a novemberi eső, és akkor egyikőnk sem fog sírni azon az éjjelen és a polgárháború is elmarad. Édes gyermekeim, rakéta királynőim, megyünk a paradicsomi városba, méghozzá az éjjeli gyorssal.

gnraxlslash.jpg

Mire fel ez a határtalan lelkesedés? Úgy tűnik, hogy a rózsák újraegyesülése visszavonhatatlan, a Guns N Roses hivatalos honlapja megújult, és már négy koncertdátum szerepel rajta. Április 8-án és másnap este a Las Vegas-i T-Mobile Arénában lépnek fel, és a Coachella fesztiválra is két koncert jut, április 16-án és 23-án. A honlapra felkerült egy koncertbeharangozó reklámfilm is: gyors egymásutánban bevágják Axl-t, Slash-t és Duffot, és akárki akármit mond, ezt a három embert újra együtt látni rossz élmény nem lehet. A végleges lineup továbbra is kérdéses. Izzy, ne hagyd magad!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr908299776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása