Fülesbagoly

Világzenei hét lesz a Kobuci Kertben

2021. szeptember 19. - Bagolyhír

Tíz együttes, köztük a Dalinda, az Ötödik Évszak, a Parno Graszt és a Boban Markovic Orkestar lép színpadra a Kobuci Kertben a III. Óbudai Világzenei Hét fesztiválon szeptember 28-tól október 2-ig.

boban.jpg

Tovább

Kiváló metalmulatság lesz Székesfehérváron

Figyelemreméltó buli lesz ma és holnap Székesfehérváron, a Nyolcas Műhelyben. Tíz zenekar lép fel, öt pénteken, öt szombaton. Lényegében mindegyiket külön-külön is ajánlanánk, így egyben meg aztán pláne. A Yippi Feszt 2021 elnevezésű fesztiválon ott lesz többek közt a Feed The Mogul, a Tündérvese és az Antares.

szeiler.jpg

Tovább

Vízpazarlást és tömeges fairtást akadályozhatunk meg a repoharakkal a fesztiválokon

Forradalmi kezdeményezés terjed a magyar vendéglátásban, szórakoztatóiparban, amely az egyszer használatos műanyagpoharak miatt bekövetkező környezetterhelést csökkenti. Egyetlen újrahasználható pohárral 420 liter vizet spórolhatunk meg, és 3 repohárral egy fát megmenthetünk a kivágástól.

repohar_forras_efott.jpg

Tovább

Zenekarokat zsűrizik Szebényi Dani

Magyarország egyik, ha nem a legtöbbet foglalkoztatott billentyűse lesz szeptember 12-én a zalaegerszegi Mutasd Meg Magad - Öröm a Zene Tehetségkutató zsűritagja. Szebényi Dani a Kowalsky meg a Vega állandó tagja, de számos más formációban is feltűnik. Szinte hazajár Zalaegerszegre. Azt is elárulja, mi alapján fog dönteni, mitől emelkedik ki egy zenész, együttes a tömegből.

szebenyi_dani.jpeg

Tovább
süti beállítások módosítása