Fülesbagoly

Szekeres Adrien lánya kijött egy rohadt jó popdallal

2022. november 25. - Bagolyhír

Úgy tűnik, hogy az alma nem esett messze a fájától. Szekeres Adrien énekesnő és Kiss Gábor dalszerző kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta egy meglepően jó popdallal jött ki. Ha azt vesszük, hogy kik az ősök, akkor nem érhetne váratlanul minket, de az Emily művésznévvel debütáló lány még csak 17 éves, és egészen mást csinál, mint az édesanyja.

emily.jpg

Tovább

Évzáró Konyha koncert lesz az A38-on, új dalokkal

Új dalokkal és vendégekkel lép fel november 25-én pénteken az A38 Hajón a Konyha zenekar. Az elmúlt években számos rádióslágert (Százszor visszajátszott, Földrevaló) jegyző csapat koncertjén a megszokott, Subicz Gábor vezette fúvóskar mellett Kiss Flóra énekesnő (Subtones) is színpadra lép. A koncert után a Konyha négy hónapig egyáltalán nem koncertezik, a tagok a közös alkotásra koncentrálnak, tovább írják hatodik lemezük dalait, amelyekből már ezen az este is kaphatunk ízelítőt.

konyha_22.jpg

Tovább

Ismert zenészekkel mutatja be szerzői lemezét Nagy Ádám

Szerzői lemezzel jelentkezik Nagy Ádám gitáros, Huszka Jenő-díjas zeneszerző, az album dalait pedig ismert és kiváló zenészek társaságában mutatja be december 29-én a Magyar Zene Házában. A legismertebb Roy és Ádám és Wörk Projekt művek mellett Ádám más zenészeknek, többek közt Deák Bill Gyulának, Kontor Tamásnak, Fekete Jenőnek és Kamarás Ivánnak írt dalai is megszólalnak teljesen új színezetben.

nagy_adam_2.jpg

Tovább

Megvannak a 2023-as Campus Fesztivál első külföldi fellépői

A debreceni Campus Fesztivál 2023-ban is a zenei sokszínűség jegyében, világsztárokkal és izgalmas programválasztékkal várja a fesztiválozókat. Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseményére idén négy nap alatt összesen 116 ezren látogattak el. Jövőre már 15 éves lesz a debreceni fesztivál, ennek fényében az előkészületek még a szokásosnál is nagyobb izgalomban zajlanak, most pedig megérkeztek az első nevek.

zaz_press.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása