Fülesbagoly

Együtt jön Budapestre a Sepultura, a Crowbar és a Sacred Reich

2021. október 18. - Bagolyhír

Budapesti állomással bővül a Sepultura 2022-es turnéja, ráadásul jön velük a Crowbar és a Sacred Reich is.

sepu_1.jpg

Tovább

Lecsónak édes teher a napi két fellépés

Lelkileg nagyon megviselte az utóbbi közel másfél év a Pál Utcai Fiúk frontemberét, Leskovics Gábort (Lecsó). A zenésznek a kényszerű leállás utolsó szakaszában már semmihez nem volt kedve. Mivel a kultikus zenekar több mint harmincéves fennállása alatt soha nem történt meg, hogy ilyen sokáig ne koncertezzenek, Gábor most szembesült vele: képtelen lenne fellépések nélkül élni.

pz_1387.jpg

Tovább

Szeretnénk segíteni a jövő zenészeinek

Öt éve már, hogy a Komolyról könnyedén, könnyűről komolyan kurzusukkal járja az ország iskoláit a Pákai Petra-Cséry Zoltán szerzőpáros. Azzal a céllal teszik ezt, hogy a komoly- és a könnyűzene fogalmát közelebb hozzák egymáshoz, illetve a fiatal generációhoz. Október 20-án egy új platformon fognak tudást átadni, ugyanis a tanintézmények világából kilépve egy budapesti szórakozóhelyen, a BarHole Music Clubban tartanak kurzust. Az eddigi tapasztalatokról és a várható programról Cséry Zoltán nyilatkozott nekünk.

fast-a-inv5547_1.jpg

Tovább

A Honeybeastet is megsegíti az Egyszer volt pálinka

A Honeybeast is csatlakozik a Hősök, a Jónás Vera Experiment, a Margaret Island és a Turbo mellé: az Egyszer volt pálinkacsalád új, meggypálinkája a zenekar egyik leghíresebb slágerének címét fogja viselni. Az „Egyszer volt” tavaly indult a zene világnapján, azzal a céllal, hogy valós segítséget nyújthassanak a zenészeknek. 

honeybeast_foto_2019_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása