2020. jún 07.

Névváltoztatásra kényszerült a Zorall Sörolimpia

írta: Bagolyhír
Névváltoztatásra kényszerült a Zorall Sörolimpia

Facebook-oldalán jelentette be a Zorall Sörolimpia, hogy 12 éves fennállásuk után névváltoztatásra kényszerülnek. A rockfesztivált ettől függetlenül megtartják augusztus végén, legalábbis ha a vírushelyzet lehetővé teszi.

zorall.jpg

A közlemény így szól:
Június 5-én óriási hideg zuhany ért minket… Szóhasználatból eredő jogi vitába kerültünk, aminek okán azonnali hatállyal megkell változtatnunk a fesztivál nevét. Az elmúlt időszakban hatalmas lelkesedéssel és munka tempóval álltunk bele a rendezvénybe, hogy augusztus végén 4 napon keresztül együtt bulizhassunk. Megnyugtatunk Titeket, hogy ez az új névvel egy cseppet sem fog változni. A megszokott színvonallal a Sör, a Sport, a Szerelem és a Rock n’Roll jegyében vár Titeket a TÁBOR Fesztivál. A Sörolimpia új neve: TÁBOR Fesztivál.
A közleményből nem derül ki, hogy ki vagy mely szervezet vette el a nevet, de a hozzászólásokból kiderül, hogy az olimpia kifejezéssel volt a probléma. A fesztivál augusztus 26-tól 29-ig lesz Alsóörsön, és kizárólag magyar rockzenekarok lépnek fel a négy napban. Ott lesz többek közt a Tankcsapda, az Edda, a Road, a Depresszió és a Junkies. (fotó: Bognar David Photography)

Szólj hozzá

Hírek