2020. feb 19.

Ingyenes bulival kárpótolta rajongóit a Palaye Royale

írta: tothjutka
Ingyenes bulival kárpótolta rajongóit a Palaye Royale

Néhány órával a kezdés előtt a szervezők lefújták a Palaye Royale február 18-i fellépését a skóciai Glasgowban. Az amerikai fashion rock-art trió gáláns módon a helyszín közelében szervezett egy rögtönzött akusztikus koncertet és találkozót, hogy kárpótolja hoppon maradt rajongóit.

palaye-royale.jpg

Egyelőre tisztázatlan okokból maradt el a Palaye Royale február 18-ra meghirdetett koncertje a glasgow-i The Garage klubban. A bulit pár órával a kapunyitás előtt fújták le a szervezők, de az okát még maga a zenekar sem tudja. Az amerikai trió a Twitteren lépett kapcsolatban a pórul járt közönséggel: „A koncertet törölte valaki a pult mögül. Összetört a szívünk. Mi készültünk és idáig utaztunk, ti pedig megvettétek az összes jegyet. Nem tudjuk, ki a felelős ezért a nevetséges helyzetért. Nagyon szeretünk benneteket, ezért a koncert helyszíne közelében adunk egy ingyenes akusztikus koncertet, ahol találkozhattok velünk”- írták posztjukban.

A zenekar bejegyzésére reagálva a Gigs in Scotland a következőt tweetelte: „FONTOS INFORMÁCIÓ – Tekintettel arra, hogy a promóter és a művész nem tudott megállapodni a fellépésről, a ma esti Palaye Royale koncert potenciális közbiztonsági veszély miatt elmarad. A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók.” Az egyelőre nem világos, hogy pontosan mire utaltak a szervezők ezzel a közleménnyel.

A Palaye Royale az elmúlt évek egyik legígéretesebb kortárs pop-rock formációja, a brit sajtó a „The Hottest Band of 2018” jelzővel illette. A kanadai gyökerű, Las Vegas-i székhelyű trió március 12-én először lép fel Magyarországon, méghozzá az A38 állóhajó színpadán, ahol megmutatják, hogy a zene mellett a formabontó megjelenés és a színpadi show is egyenrangú része a művészetüknek. 

Szólj hozzá

Hírek Palaye Royale