2018. jún 19.

Ez van, ha a vőlegény nem lelkesedik az esküvőért

írta: Bagolyhír
Ez van, ha a vőlegény nem lelkesedik az esküvőért

Egy nem mindennapi esküvő történései zajlanak Hangácsi Márton új klipjében, ami a Be Patien című dalához készült. A videóban felbukkan Boros Lajos is, aki örömapaként vezeti oltár elé a lányát. Aztán történnek a bonyodalmak.

press_01.jpg

- A dal témája a türelem, ami mindig egy izgalmas téma volt az életemben - fogalmazott Hangácsi Márton a blogunknak küldött sajtóanyagban. - A mai napig is, sok olyan szituációval találkozom, amikre a türelem kínál megoldást, és talán ezeket az élethelyzeteket tudom a legnehezebben kezelni és elfogadni. Ugyanezt látom a barátaimon, hozzátartozóimon is. Ezért volt érdekes az ilyen tapasztalataimat egy dalba összeszedni. Klasszikus dolgokról van szó. Anyagi biztonság, egzisztencia, szerelem. Sokszor az idő jobb megoldást kínált, mint a pillanat hevében született ötletek.

A klip Simó Marcell ötlete alapján készült, aki a dalban elhangzó témák közül a szerelmi szálat emelte ki. A történetben látunk egy oltárhoz készülődő vőlegényt, aki nem tűnik túl lelkesnek. Aztán a barátai akcióba lépnek, alább láthatod, miként.

Hangácsi Márton legközelebb június 28-án muzsikál, a Volt Fesztiválon. A fővárosban július 16-én zenél a Budapest Parkban.

 

Szólj hozzá

Hírek Hangácsi Márton