2017. sze 13.

Faith No More: itt a vége?

írta: matesas
Faith No More: itt a vége?

Mike Patton, a Faith No More frontembere a zenekar jövőjéről beszélt a Full Metal Jackie rádióshow-ban adott interjújában. Az ikonikus banda rajongói kezdhetnek aggódni, Patton nem sok jóval kecsegtetett. De vajon komolyan kell venni az énekes szavait?faith-no-more.png

A Faith No More mindig is olyan zenekar volt, hogy a tagok különböző megnyilatkozásait nem lehetett készpénznek venni. Irónia, humor - Pattonék fegyvertárából ez sosem hiányzott. Gyakran teljesen öncélúan szívatták a sajtót, és ezáltal persze saját közönségüket is.

Mike Patton most arról beszélt, hogy a banda most egy nagyobb szünetet tart, ám a mondandó kicsengésében a végső felbomlás lehetősége is benne van. Patton szerint elképzelhető, hogy egy-két koncert erejéig összeállnak, pillanatnyilag azonban ez sincs napirenden.

A Faith No More 1997-es felbomlása után 2009-ben állt újra össze. Bár Patton 2013-ban még arról beszélt, hogy a koncertezésen kívül nem maradt több a zenekarban, 2015-ben kiadták új lemezüket, a Sol Invictust. Márpedig ha ebből indulunk ki, mégsem szabad temetnünk e nagyszerű zenekart.

Reméljük, Pattonék nem vonulnak végleg az idősek otthonába.

Szólj hozzá

Hírek Mike Patton Faith No More