2017. sze 13.

13 misiért futárszolgálatot vállal a Kiss basszerosa

írta: RionaFbly
13 misiért futárszolgálatot vállal a Kiss basszerosa

Gene Simmons bejelentette: a The Vault névre keresztelt szóló anyagaiból összeállította box set-jét, mely csupán 2000 dollárba (500 ezer forint) kerül majd. És vállalja, hogy kiszállítja, de azért egy kicsit többet kell csengetni.

gene_simmons_lead_kep.jpg

A masszív kiadás százötven eddig ki nem adott dalt, tíz CD-t, bőrkötéses fényképalbumot, Gene Simmons akciófigurát, arany medált valamint más meglepetéseket is tartalmaz majd és több mint 17 kiló lesz. Három éve dolgozik a projekten, állítja, ez az életműve, és az elmúlt ötven év munkáját gyűjtötte össze - meséli a videóban melyet a Twitteren osztott meg a minap. Csekélyke 50.000 dolláros (13 millió forint) kiszállítási díj fejében ráadásul saját kezűleg viszi ki neked a csomagot, de ez csupán opcionális. Arról nem beszél főhősünk, hogy a kiszállítás meddig terjed, de valószínűleg csak az Egyesült Államokban futárkodik, így a magyar rajongók nem tudják ugrasztani Gene-t.

És hogy lássuk, nem csupán a pénzről szól minden, fél áron, azaz 25.000 dollárért (6,5 millió forint) a rajongók egy “producer élménnyel” is gazdagodhatnak, mely exkluzív betekintést enged stúdióba, ahol még több kiadatlan dalt hallgathatnak meg a szerencsések Gene Simmons társaságában.

gene_simmon_kep1.jpg

 

 

Szólj hozzá

Kiss Hírek Gene Simmons