Fülesbagoly

Szavazni lehet, hogy Guns N' Roses vagy Fábián Juli szóljon a margitszigeti szökőkútból

2023. március 03. - Bagolyhír

Megújul a margitszigeti zenélő szökőkút programja Budapest 150. születésnapjára. A friss zenei program dalaira szavazni lehet, és az első nyolc dal kerül be a repertoárba. Ezeket május 6-ától lehet meghallgatni, és a rájuk komponált vízjátékot megcsodálni a Margitszigeten.

szokokut.jpg

Az enbudapestem.hu oldalon 17 magyar, és 15 külföldi dal körül lehet választani. Van közöttük Paddy and the Rats, Fábián Juli & Zoohacker, Radics Gigi, Guns N' Roses, Coldplay és Ed Sheeran szerzemény is. Az újításról Karácsony Gergely főpolgármester számolt be Facebook-oldalán. A városvezető elárulta: a konkrét listát hosszas egyeztetések és mérlegelés után a Főkert szakemberei állították össze, akik „pontosan tudják, melyik dalra lehet, és melyikre nem lehet beprogramozni a vízsugarak táncát”. Karácsony azt írta, hogy most csak most csak a könnyűzenei blokkon változtatnak, a komolyzenei rész szakmai javaslatok alapján változatlan marad.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4818063224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása