Fülesbagoly

Beatles vs. Rolling Stones - Németh Juci és Vitáris Iván megmondja a tutit

2022. december 23. - Bagolyhír

A Beatles Revolver, és a Rolling Stones Aftermath című albuma a témája a Boncmesterek podcast-sorozat következő két epizódjának, Németh Juci és Vitáris Iván műsorvezetők meglátásaival.

boncmesterek_2_3.jpg

A két kultikus zenekar folytonos versenyhelyzetben volt, ha nem is annyira a zeneiparban - de a világ zenehallgatóinak fejében mindenképpen. Nincs ez másképp Vitáris Ivánnal és Németh Jucival sem, akik a The Rolling Stones és a The Beatles azonos évben megjelent lemezét állítják párba és szembe is egymással. Megtudhatjuk többek között melyik bandában van szerintük több zenei humor, ki a koszosabb hangzású vagy hogy miért lettek gombafrizurájúak a Beatles tagjai. Juci mesél egy megrendítő Rolling Stones koncertélményről is és kiderül, hogy melyik bakelittel fotózkodott Iván John Lennon gyilkosságának helyszínén.


 
A Boncmesterek podcast-sorozat az NKA Hangfoglaló Program támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6318009290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása