Fülesbagoly

Apocalyptica, Kosheen, Jinjer és további 40 külföldi banda lesz jövőre a Barba Negrában

2022. december 22. - Bagolyhír

Elképesztő koncertfelhozatal lesz jövőre a Barba Negrában. A csepeli szórakozóhely már jóideje csepegteti az infókat a hozzájuk érkező külföldi bandákról, de a friss bejelentésekkel egyben leírva egészen impozáns a névsor.

apo_1.jpg

Szóval lesz a Phil Anselmo - Rex Brown - Zakk Wylde - Charlie Benante felállású Pantera, a trip-hop legenda Kosheen, a metalt csellókra átültető finn Apocalyptica, a kaliforniai punk-rock Pennywise és a Tatiana Shmailyuk vezette ukrán metal brigád, a Jinjer, hogy csak azokat a bandákat említsük, amiket tutira megnézünk. Aztán fellép még a Barba Negrában 2023-ban a Kamelot, a Powerwolf, az Accept, a Cannibal Corpes, Joe Satriani, és a sor lényegében végtelen. Szóval igénybe lesz vége rendesen a léggitár és a Converse csuka, na meg a pénztárca is!

bbnegra.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6318008750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása