Fülesbagoly

Szekeres Adrien lánya kijött egy rohadt jó popdallal

2022. november 25. - Bagolyhír

Úgy tűnik, hogy az alma nem esett messze a fájától. Szekeres Adrien énekesnő és Kiss Gábor dalszerző kisebbik lánya, Kiss Emília Gréta egy meglepően jó popdallal jött ki. Ha azt vesszük, hogy kik az ősök, akkor nem érhetne váratlanul minket, de az Emily művésznévvel debütáló lány még csak 17 éves, és egészen mást csinál, mint az édesanyja.

emily.jpg

Ha valaki olyasmi romantikus popslágerre számít Emily-től, mint a Szekeres Adrien által énekelt Úgy szeress, Olyan, mint te vagy Híd a folyót dalok, akkor nagyon téved. Emily száma progresszív, abszolút mai, s mellette igen jól énekel benne. A zenét és a szöveget is ő szerezte, a végső csinosításban az apukája, azaz Kiss Gábor, és Simon Attila segédkezett. Alább dal, hangerőt fel!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9117987662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mesterséges Geci 2022.11.27. 07:32:06

Fogalmam sincs, ki az a Szekeres Adrienn. De... a lánya nem érdemelt volna annyit, hogy ne csak a Szekeres Adrienn lánya legyen a címben? Ja, egy ismeretlen névre a kutya se kattint. Aha...

Sir Gombóc 2022.11.27. 10:44:48

Az igen jól énekel szvsz túlzás, néhol bántotta a fülemet. De lehet, csak a karakteres hang hiánya az ok, hogy itt-ott nyávogásnak hallatszott az ének. A szám maga egy nagy katyvasznak tűnik első hallásra, semmilyen vezérmotívum nem tűnt fel, ami emlékezetes lenne. De én nem értek a zenéhez, csak hallgatom.
süti beállítások módosítása