Fülesbagoly

Világosít, énekel és dobol Írisz, akinek az anyukája japán, apukája magyar

2022. szeptember 23. - Bagolyhír

A legnagyobb hazai fesztiválokon és koncerteken csinálja a fényt, punkbandában dobol, félig japán, és jelenleg hörgést tanul. A nagyon sokoldalú Vida Írisz Minamival a Stage, Darling! podcast-sorozat kilencedik részében beszélgettünk szerteágazó munkájáról.

minami.jpg

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Kilencedik részünk vendége Vida Írisz Minami, akivel többek közt arról beszélgettünk, hogy anyukája japán, apukája magyar, 5 éve fénytechnikus, a legnagyobb fesztiválokon is dolgozik, nem szereti, ha segíteni akarnak neki a cipekedésben, a Plüssnapalm nevű női punkzenekarban dobol és jelenleg hörgést tanul.

A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés az NKA támogatásával készült.


A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1417938334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása