Fülesbagoly

Hogy mi a közös A Flirt és a Mehringer zenekarokban? Győztek, most meg tök jó dallal jöttek ki

2022. szeptember 18. - Bagolyhír

Két idei Fülesbagoly Tehetségkutató-győztes zenekar is kijött a hétvégén új dallal és hozzá készült videóval. Két külön világot képvisel A Flirt és a Mehringer, ami közös bennük, hogy mindkét zenekar nagyon pöpec számot rakott ki a netre.

dsc_4168.jpg

A debreceni Fülesbagoly Tehetségkutatót megnyerő A Flirt nagyon friss formáció, ennek ellenére tapasztalt zenészekből áll, elég, ha csak Kolosai Fecót említjük az Antares-ből. A Flirt alapvetően egy alterpop formáció, de nagyon más megközelítéssel áll a zenéléshez, mint a legtöbb, stílusban alkotó banda. Elsősorban amiatt lóg ki a sorból - nem megbántva hasonszőrű bandákat - , hogy van benne fifika. Játékmester című daluk live session videója ezt kiválóan bizonyítja

A budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón győzedelmeskedő Mehringer teljesen más tészta. Énekesük, Mehringer Marci megjárta az X-Faktort, jelentős népszerűségre tett szert. Ám hátat fordított a haknizás és a sok esetben tiszavirág életű könnyű pénzkeresetnek, és saját dalokkal, zenekaros formációban, klubozással, majdhogynem a nulláról próbál építkezni. Jóslásokba nem bocsátkoznánk, de egyrészt a részsikerek (pl. Petőfi Rádiós játszás), és az a spiritusz illetve szenvedély, ami benne van. még messze repítheti őt. Ami még a mostani Azahriah - Betton.Hofi - Dzsúdló vonal fölé emeli őt, hogy a friss generáció egyik legjobb, ha nem legjobb énekese. Hasta La Vista című dala mind ezt bizonyítja.

 Nyitóképen Szarka Eszter, az A Flirt énekesnője: Fotó: Andrási Ingrid

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6217933983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása