Fülesbagoly

Deák Bill Gyulával muzsikál a Tornóczky All Access, videó is készült hozzá

2022. augusztus 18. - Bagolyhír

A Nagy Ricsi énekes, Tornóczky Ferenc gitáros, Temesi Berci basszusgitáros, Zombori Atus dobos felállású Tornóczky All Access sorra hozza ki a minőségi feldolgozásokat legendás magyar zenészektől videók kíséretében. Ezúttal a Közép Európai Hobo Blues III. c. dalhoz nyúltak hozzá, ráadásul Deák Bill Gyula is énekel benne. Premier a Fülesbagoly blogon.

image_6483441_1.JPG

„Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ezt a dalt Deák Bill Gyulával közösen rögzíthettük. Bízunk benne, hogy méltón képviselhetjük azt a stílust, amit Póka Egon is épített. Szeretnénk, ha az igényes, dinamikus, ének dallamokban gazdag, gitárcentrikus blues-rock zene a mai fiatalokhoz is eljutna a Tornóczky All Access köntösében. Többek között ez a dal is képes lehet erre.” – kezdte Temesi Berci a „Közép Európai Hobo Blues III.” kapcsán.

„Bill fantasztikus énekes, akinek nagyon sokat köszönhetek. Az ő zenekara volt az, amivel elsőként bejárhattam az országot, nagyon sok fesztiválra, hatalmas koncertekre juthattam el vele. Ebben a produkcióban ismert meg engem a nagy közönség. Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat szoktunk beszélgetni telefonon, ezúttal is köszönöm, hogy elfogadta a meghívásunkat pár dal erejéig. Elképesztő tehetség, a mai napig korát meghazudtolóan bizonyít a színpadon. Ezzel a dallal a mai fiatalok a mai csatornákon, a televíziós műsorokban, a YouTube-on, a különböző streaming oldalakon nem igazán találkozhattak eddig. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy magyar nyelvű dalokkal is foglalkozzunk, mert a magyar embernek mégiscsak a magyar nyelv esik a legjobban. Ez a szám személyes nagy kedvencem, szeretem azt, ahogy eredetileg feljátszották, szeretem a szövegét. ” – csatlakozott Feri.

A dal felvételei a CSEND STUDIO-ban készültek el Mazán Attilával, a mix, master teendőket Bubenyák Zoli végezte. A videót Bikali Sándornak és Zsoldos Dávidnak köszönhetjük. Íme a végeredmény:

A formáció fontosnak tartja tehát a gyökereket, számukra minőséginek, előremutatónak tartott előadók, zenészek (Pl: Póka Egon, Babos Gyuszi, Hobo) lábnyomaival haladnak saját zenei útjukon. A tagok szeretnének fontos üzeneteket, értékeket átadni a fiatal nemzedék számára, illetve erőt adni annak a generációnak, akik ezeken a csodás zenéken nőttek fel. Ennek szellemben ősszel készül az első Tornóczky All Access lemez.  
A zenekar legközelebb élőben Budapesten, augusztus 19-én a 10. Kőbányai Blues Fesztiválon muzsikál 18:30-as kezdéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3817909345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása