Fülesbagoly

Elkóborol, aztán élvezi a szabadságot egy kisfiú a Maxisun új klipjében

2022. május 30. - Bagolyhír

Klipet forgatott Gyertyafény című dalához a Maxisun. A videóban szereplő kisfiú, Huniska elkóborolt, és egyedül vette nyakába éjszaka a várost. Miután eltűnt, nagyon jól érezte magát, játszótérre látogatott, kosarazott, egyedül felült az óriáskerékre, és még dodzsemezett is. Végül megkerült, tortával ünnepelt, semmi baja nem lett.

maxisun-_gyertyafeny_foto.jpg

Az alter-pop zenekar közleménye szerint klipjével arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mindig figyeljünk a szeretteinkre, gyermekeinkre, mert bármikor veszélyhelyzetbe kerülhetnek. A videó egy mai korban élő kisfiú gondolatait, érdeklődési körét tükrözi, kalandos életének egy rövid kis történetét mutatja be több helyszínen keresztül. A szereplő kisfiú, Huniska ezzel a klippel debütált a nagyközönség előtt. A forgatás, ami több napot vett igénybe, nagyon jó hangulatban telt, Huniska pedig mindent úgy csinált, ahogy a stáb azt elvárta tőle, és nagyon élvezte a közös munkát - tudtuk meg a zenekartól.
Az új dal, mely a Gyertyafény”címet kapta, az elengedésről szól. Fő üzenete, hogy habár el kell engednünk számunkra fontos dolgokat, embereket az életben és emiatt sokszor egyedül érezhetjük magunkat,  mégis vannak számunkra olyan tevékenységek, amikben mindig örömünket fogjuk lelni és továbbra is élvezni tudjuk az életet. A dal alternatív, pop, hip -hop stílusirányzatokból építkezik, melynek producere Monkeyneck volt. A klipet Kovács Ádám "Shapes" készítette, aki már több hazai neves előadóval is dolgozott együtt.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1417844207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása