Fülesbagoly

A rádiókban Rúzsa Magdolna, Ákos és a Wellhello a legnépszerűbb hazai előadó

2021. december 23. - Bagolyhír

A magyar előadók közül a rádiókban Rúzsa Magdolna, Ákos és a Wellhello voltak a legnépszerűbbek, míg a külföldiek közül Dua Lipa, Ava Max és a Maroon 5 - olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) "által elfogadott tanulmányban"..

wellhello.jpg

A tanulmány szerint - amely a magyar rádiók zenei repertoárját és a zenei toplistákat vizsgálta tavaly a YouTube és a Spotify adatai alapján - 2020-ban elsősorban 2019-ben piacra került zeneszámokat (14,7 százalék) hallgattak a magyarok, ezek háromötöde pedig külföldi eredetű volt. A második helyen a 2020-as dalok álltak 13,8 százalékkal, ezeket követték sorban a megelőző évek alkotásai: az elmúlt hat év tette ki a hallgatott zenék 50,7 százalékát. Azt írták, hogy a YouTube-on T. Dannyre, Rácz Gergőre és Manuelre kattintottak a legtöbben, míg a kizárólag a külföldiekre vonatkozó rangsort Dua Lipa, 6ix9ine és Topic vezették.
A Spotify összesített listáján betört a top 3-ba a magyar Follow The Flow csapata, Dua Lipa és Ava Max mellé. A magyarok közül pedig a Follow The Flow-t, a Bagossy Brothers Companyt és Dzsúdlót hallgatták a legtöbben - olvasható a tanulmányban. (MTI)
   

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5716791654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása