Fülesbagoly

A ROAD lesz az Aerosmith előzenekara Budapesten

2021. december 06. - Bagolyhír

A világ egyik legnépszerűbb rock zenekara, az Aerosmith, a megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül, 2022.07.10-én, Magyarországon, a Puskás Arénában is koncertet ad! A budapesti koncertre egy magyar zenekar is meghívást kapott a Live Nation koncertszervezőtől. Vendégfellépőként, a hazai zenei élet egyik legnépszerűbb csapata, a domoszlói ROAD zenekar nyitja majd a fél évszázadát ünneplő hallhatatlan banda jubileumi koncertjét. 

road_2021.jpg

A ROAD 2004-ben alakult rock-metal zenekar, kiknek az elmúlt évek alatt számos lemeze ért el arany és platina minősítést. Látványos és dinamikus produkcióikkal mára a legnagyobb fesztiválok népszerű fellépői. Legújabb lemezük a “Senki kedvéért nem fékezünk!” 2021 júniusában jelent meg. A csapat legnépszerűbb dalai, a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat, a 2 bennem az én, vagy az Ahol a hegyeket látod, melyek biztosan helyet kapnak majd jövő júliusban a Puskás Aréna színpadán. A ROAD tagjai igazán megtisztelőnek érzik a felkérést és örömmel vállalták ezt a nem mindennapi koncertlehetőséget - olvasható a hozzánk eljuttatott közleményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2716774898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása