Fülesbagoly

Ákos, a Tankcsapda és az R-GO is fellép az állami ünnepségen

2021. augusztus 06. - Bagolyhír

Idén lényegében egy fesztivállá alakult az augusztus 20-i állami ünnepség Budapesten. Rengeteg helyszínen zajlik, és hangsúlyos szerepet kap a könnyűzene.

tcsa.jpg

Az egyik helyszínnek az Erzsébet tér ad helyet, itt fellép többek közt a Zagar, a Barabás Quartet, a Mius és Belau. Lesz utcazene fesztivál is a Szabadság téren, 90 százalékban külföldi előadókkal. Itt a legnagyobb név a Mongooz and the Magnet. A Műegyetem rakparton lesznek a húzónevek, itt zenél többek közt a Road, Demjén Ferenc, a Tankcsapda, Ákos, Horváth Tamás, a Halott Pénz és a Margaret Island. A Várkert Bazárban Alma Együttes, Kolompos és Kaláka koncert is lesz, míg a Tabánban retró napot tartanak az R-GO, a Skorpió és a Beatrice részvételével. Minden program ingyenesen, védettségi kártya nélkül látogatható. További részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2516650660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása