Fülesbagoly

Beújított Dánielfy Gergő és az Utazók

2021. július 20. - Bagolyhír

A Dánielfy Gergő és az Utazók idén 3 éves és már a harmadik nagylemezét tervezi kiadni ez év őszén. Az album előfutára az ’Elbírjuk a súlyt’ videoklippel együtt érkezett és hozott egy új irányvonalat a zenekar életébe.

danielffy.jpg

- Zeneileg és videoklip-ügyileg is tőlünk nem megszokott lépésre szántuk el magunkat. Úgy tűnik a pandémiás helyzet újítólag hatott a dalszerzési folyamatokra és több idő volt ötletelni azon, hogy merre tartson a zenekar. Ilyen dalt nem hallhattak tőlünk korábban. Kicsit maibb, még ’kúlabb’ lett szerintem az egész hangzás – mondta Dánielfy Gergő.

A videoklip a csapat eddigi legnagyobb dobása, hiszen a 2 napos forgatáson több mint 20 ember részvételével sikerült összehozni egy kisfilmet, ami rengeteg tervezést, szervezést igényel. A végeredmény pedig akár egy Netflix-es sorozat évadzáró része is lehetne kisebb túlzással.

- A Covid alatt viszonylag több időm volt sorozatokat nézni és nagyon megtetszett a gondolat, hogy akár egy videoklipben is összesűríthetünk egy kisfilmet. A színészek osztálytársaim, akiknek egyből megtetszett sztori és a zenekar tagjai is örömmel vettek részt a forgatáson, így ha még az időjárással meg is gyűlt a bajunk, a csapat kiváló volt, ahol lelkek találkoztak. A videoklip egy szerelmi háromszöget mesél el egyébként, ami in medias res csap a közepébe és a vége is hagy maga után kérdéseket. Szerettük volna ezt is a nézőre hagyni, hogy mit gondol bele, de még az sem kizárt, hogy kiegészül a történet a későbbiekben…- fűzte hozzá Gergő.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3816633660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása