Fülesbagoly

Nyit a Kobuci Kert, a Barba Negra és a Park, lesz Campus, EFOTT és Fishing is

2021. május 22. - Bagolyhír

5 millió beoltottság után védettségi igazolvánnyal ismét lehet zenés-táncos rendezvényt tartani. A Magyar közlöny információjára reagálva sorra jelentik be a szórakozóhelyek és a fesztiválok a nyitást.

park_f.jpg

Hamarosan nyit a Kobuci Kert, a Barba Negra és a Budapest Park is - közölte mindhárom szórakozóhely a Facebookon. Biztossá vált így az is, hogy július 4-én közönség előtt lehet majd megtartani a a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón a Kobuciban.
A fesztiválok tekintetében már vegyes a kép. Idén nem lesz Volt, Sziget, Balaton Sound és FEZEN. Ugyanakkor várja a bulizókat a Művészetek Völgye, a Paloznaki Jazzpiknik, a Fishing on Orfű, a Bánkitó Fesztivál, a Sun Fesztivál, az Ördögkatlan, az EFOTT, a Veszprémi Utcazene Fesztivál, a VeszprémFest, a RockBalaton, a Rockmaraton, a Tábor Fesztivál és a Fekete Zaj Fesztivál. 
Jelen pillanatban olyan sztárok idei koncertje van meghirdetve Magyarországra, mint Alanis Morissette, Lara Fabian, Tom Jones, a Morcheeba, a Deftones, a Gogol Bordello, a Phil Anselmo & The Illegals Perform, a Toy Dolls és Arch Enemy.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr716568542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása