Fülesbagoly

Fesztiváloznának idén a Fishing On Orfű látogatói

2021. április 09. - Bagolyhír

Érdekes közvélemény-kutatásba kezdett bele a Fishing On Orfű. Arra kíváncsiak, hogy jelen helyzetben a jegyvásárlók részt vennének-e a fesztiválon. A válaszok között egyelőre elsöprőek az igenek.

fishing.jpg

A kérdés már csak azért is érdekes, mert itthon még nem készült ilyen nagyszabású közvélemény-kutatás, ha Facebookon is, és nem reprezentatív felmérésben történik. A szervezők négy válaszlehetőséget adtak meg:

●  már regisztráltam oltásra VAGY már beoltottak VAGY már átestem a betegségen ÉS a védettségem időszakában mennék tömegrendezvényre
● már regisztráltam oltásra VAGY már beoltottak VAGY már átestem a betegségen DE a védettségem időszakában sem mennék tömegrendezvényre
● nem oltatom be magamat ÉS belátható ideig tömegrendezvényre sem mennék
● nem oltatom be magamat DE ha lehetséges, mennék tömegrendezvényre

E poszt születésénél közel kétezer fesztiválozó reagált, és 90 százalékuk védettség esetén menne a fesztiválra. Érdekes, hogy a válaszadók között a Fb-névjegye szerint - van orvos is, aki védettség esetén sem menne a rendezvényre. Meglátjuk, lesz-e buli! Mi mindenesetre szurkolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8416495686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása