Fülesbagoly

Újra itt a hazai filmeseket és zenészeket összekötő konferencia

2021. március 03. - Bagolyhír

Áprilisban online rendezik meg a könnyűzene és a film kapcsolatát szorosabbra kötő BLEND-et. A kezdeményezés tavaly indult a Hangfoglaló Program és Nemzeti Filmintézet Fast Forward Programja közös szervezésében.

blend.jpg

A két iparág szakmai szereplőit megszólító eseményt április 8-án a pandémiás helyzetre tekintettel tartják meg online - közölte a Nemzeti Filmintézet az MTI-vel. Mint írták, az iparági trendekkel az adott szakma szereplői általában tisztában vannak, de a filmzene tipikusan az a terület, ahol kölcsönös tudásmegosztás segítségével látványosan fejlődhet a magyar filmes és zenei szakma. A BLEND alapötlete az volt, hogy teret nyisson az együttműködésre, kapcsolódási pontok kialakítására, és kötetlen networkingre. A programra a szervezők hazai zenei előadók, menedzserek, filmrendezők, music supervisorok, zeneszerzők és producerek jelentkezését várják. Az esemény a saját online felületen élőben lesz követhető, előzetes regisztrációt követően bárki számára nyitott a lehetőség a csatlakozásra. Jelentkezés és további információ ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4016449320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása