Fülesbagoly

Opera hallgatása közben törte el a lábát a Junkies énekese

2020. november 21. - Bagolyhír

Rájár a rúd Szekeres Andrisra. Először koronavírus-fertőzése miatt vonult karanténba, majd lábtörése késztette szobafogságra. Miután a fekvőgipsz lekerült a lábáról, rögtön stúdióba is vonult a Junkies-zal, hogy rögzítsenek 3 dalt.

szekeresandris.jpeg

- Dani barátomtól indultam, bedugtam a fülembe a fllhallgatót, és elkezdtem hallgatni Mozarttól A varázsfuvolát - emlékszik vissza Andris a baleset előtti pillanatokra. - Ez egy 100 éves lakóépület, a lépcsőház sincs túlzottan kivilágítva, és közben még hívtak is telefonon, így nem figyeltem oda,siettem is, és rosszul léptem. Reccsent egy nagyot a lábam, az autóban már eléggé fájt hazafele menet, de még az Aldiba beugrottam vásárolni. Azt sejtettem, hogy nem bokaficam, de azt reméltem, hogy másnapra jobb lesz. Nem lett, ezért bementem a balesetibe, ahol megröntgeneztek, és kiderült, hogy lábközépcsont-törésem van.
Andris fekvőgipszet kapott, amit különösen rosszul viselt, mivel előtte koronavírus-fertőzése miatt kellett a négy fal között tartózkodnia.
- A teljes zenekar covidos lett. Barbaro megfeküdt, nekem 2 napig volt hőemelkedésem, összességében olcsón megúsztuk.
Andris lábára időközben járó-, majd sportgipsz került, utóbbi már műanyag, és könnyebb vele közlekedni. Így annak sem volt akadálya, hogy stúdióba vonuljon a Junkies-zal.

image2_2.jpeg
- Három dalt rögzítettünk Kirschner Péternél. Jövőre lesz két ismert magyar művész 75 éves, mindkettőnek megjelenik az évforduló alkalmából tribute lemeze, és mindkettőhöz felkértek minket. Így felvettünk két feldolgozást és egy saját dalt, amiket majd Viktor (Keresztes Viktor dobos - a szerk.) stúdiójában fejezünk be. A saját szánhoz klip is lesz, és még idén kijövünk vele.

unnamed_2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6816292870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2020.11.22. 15:45:29

Ebből is látszik, hogy a klasszikus zene ártalmas az egészségre, tilcsák be!
süti beállítások módosítása