Fülesbagoly

Úgy tűnik, hogy Blaha Barbi és Apey egy pár

2020. október 22. - Bagolyhír

Bulvárban nem vagyunk túl otthonosak, de azért ezt mégsem hagynánk ki. Ám lehet, hogy csak nekünk új a történet, és már évezredek óta együtt vannak. Tök mindegy, de áldásunk rájuk, mert rohadt jó zenét csinálnak közösen.

apey-e1603195741142.jpg

Szóval Apey és a Blahalouisiana énekesnője, Schoblocher Barbara a Petőfi TV vendége volt, és Apey érkező szólólemezéről dumáltak. Aztán az ember arra figyelt fel, hogy évődnek, mint egy szerelmespár, és többek közt arról dumáltak, hogy egyik milyen zenével bosszantja otthon a másikat. Barbinak példának okáért bizton nem lesz Cannibal Corpse tetkója. Mindenesetre örömteli a közös létük, mert például ilyet tudnak:

Szuper lenne, ha a magyar könnyűzenében további párok lennének, ha csak alkotás terén is.. Eljátszottunk a gondolattal, és szavazásra bocsátjuk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2416254584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása