Fülesbagoly

Két magyar zenész is esélyes a Grammy-díjra

2020. október 16. - Bagolyhír

A 2021-es Grammy-díj előkészítő szakaszának végső fázisába, vagyis az úgynevezett consideration listára két, az Egyesült Államokban élő magyar zenész, Borlai Gergő és Németh Ferenc, összesen három kategóriában is feljutott.

borlai_1.jpg

Borlai Gergő a The Missing Song című szólólemezével a legjobb kortárs instrumentális album kategóriában van versenyben. A legjobb improvizatív jazz-szoló kategóriában a Billy Cobhamre emlékeztető Billy című szám szólója kapott jelölést. 

Németh Ferenc, a New Yorkban élő neves magyar dobos szintén a legjobb instrumentális jazz album kategóriába került be a Freedom című idei albumával, amit Tzumó Árpáddal (billentyűs) és Greg Tardyval (tenorszaxofon) készített. Minderről a Telex számolt be.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4016241820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása