Fülesbagoly

Ennél súlyosabb zene már nem jön ki a héten

2020. szeptember 18. - Bagolyhír

Már itt van a kanyarban a Heedless Elegance második albuma, olyannyira, hogy ma kijöttek róla egy dallal és a hozzá forgatott klippel. Eddig sem szarral gurigáztak, de ez most tényleg nagyon súlyos.

he.jpg

Forgó Zsolt gitáros a metal.hu-nak eképp  foglalta össze a tudnivalókat:
" A szám az egyik legagresszívabb darab a lemezről, aminek az alap motívuma a bosszú. Azokat az érzéseket próbálja meg egy fiktív jelenetben ábrázolni, amik az utóbbi időben kavarogtak bennünk. A következő lemez konceptalbum lesz, ahol ennek  a kitalált személynek  az útját követhetjük végig a mélységtől a megváltásig. Mindezt instrumentálisan is lekövetve, amitől egy elég színes lemeznek ígérkezik. Ennek az útnak az eleje ez a dal. Szeptember 18-án, azaz most pénteken fog először elhangzani élőben az Analog Music Hall-ban egy másik új számmal egyetemben, amit látványban is alátámasztunk majd, ahogy csak a csövön kifér."
A mai buliról itt találsz infókat, az október 10-ig, debreceni koncertjükről pedig emitt.

Borítókép: Somogyi Lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3816205930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása